sannarelations.com
Beställ senaste boken Nya Självläkande människan
Sanna Relations
Aktuell infoNews & ViewsTips & rådKurser & utbildningNyheterLänkarTerri Kosmicki i Sverigetidigare News & viewsSanna ord (blogg)Sanna Ehdin AnandalaFöreläsningarBöcker & CDLadda ner!Media & läsareDr Sannas Såpa / HälsotvålWebshopKost & hälsaFett & oljaFriskfaktorerRiskfaktorerEnergimedicinEnkla hälsorådHelhetshälsaMedvetna köpVäx inifrånInspirerandeBilderEnergibehandlingar med Terri Kosmicki

Den mycket skickliga och efterfrågade amerikanska energitereapeuten Terri Kosmicki är i Stockholm tre gånger per år för att ge behandlingar. Terri kombinerar två avancerade och effektiva metoder: Neuro Energetic Healing Technique (NEHT) and Body talk (se beskrivning nedan).

Terri Kosmicki har gett energibehandlingar i femton år och framgångsrikt behandlat flera tusen klienter med olika problem och åkommor runt om i USA och Europa. Hon använder sig av två metoder som innebär en snabb läkning av energikroppen, vilket i sin tur påskyndar kroppens egen självläkning:

NEHT är en metod för specifik detektion och reparation av problem eller skador på kroppen, och till exempel läker ett revbrensbrott på fem dagar jämfört med fem veckor annars. Personer som t ex haft problem med dåliga knän, fötter eller höfter har återfått normal funktion (såvida inte skadan gått alltför långt).
Body talk är en metod som kopplar samman olika system och ökar kommunikationen och flödet. Det spelar ingen roll hur gammal skadan eller obalansen är, den kan gå att läka ändå via energikroppen.

Jag har mycket god erfarenhet av detta sedan åtta år och kan varmt rekommendera behandlingar hos Terri. Det är en av de mest avancerade metoderna för energiläkning – och jag har prövat de flesta. Läkning kan åstadkommas på alla nivåer kroppslig, känslomässig, mental och själslig. Den är speciellt lämplig för kvinnor som har svårt att bli gravida och hon har hjälpt många kvinnor (inklusive mig) att bli gravida.

Det är inget mystiskt med det utan medoderna behandlar kroppen som en dator och efter reparationen gjorts (genom att hålla på specifika punkter på kroppen) programmeras den i ett av tolv hjärncentra. Metoderna innebär endast lätt beröring på kläderna, och man ligger på en behandlingsbänk och kopplar av under tiden. Det är mycket behagligt. Behandlingen sker på engelska.

En del känner stor skillnad och effekt med en gång, medan andra inget känner något speciellt. Men för alla gör det skillnad efter en månad när kroppen integrerat och många upplever mera lugn och ro inom sig. Ett exempel är en mamma som kom med sin son som haft ett par hjärnskaningar och nu hade han svårt att hänga med i skolan och lära sig läxor. Det blev dock ingen skillnad och hon var besviken efteråt. Men efter ca en månad återfick sonen sin förmåga och fick fullt rätt på ett matteprov och nu går det väldigt bra. Det är sådana berättelser som gör en glad!

För info om plats o bokning se nedan.Dela på Facebook Dela på Facebook   Skriv ut Skriv ut